Serenco BV is opgericht in 1986 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een alom erkende gereedschap- en equipmentleverancier voor de industrie en de autobranche. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten en vertegenwoordigt merken als Boxo, Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Schumacher en Metrinch. Verschillende prominente autofabrikanten adviseren hun dealers om onze producten in hun werkplaatsen en showrooms te gebruiken.

Met klanten in 46 landen over de gehele wereld is Serenco Nederland BV een globale leverancier. Serenco streeft naar het blijven innoveren van producten op een markt die constant veranderd. Onze logistieke afdeling met zijn 1600 m2 ruimte garandeert een excellente voorraad en korte levertijden. 

In 1999 werd Serenco (UK) Ltd. opgericht om deze producten ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland op de markt te kunnen brengen. Inmiddels is Serenco (UK) Ltd. uitgegroeid tot een nationale onderneming. Door goed naar onze klanten te luisteren, zijn we in staat tot het ontwikkelen van innovatieve producten voor de professionele gebruikers die steeds hogere eisen stellen.